MirjamiParant1

Kaikki blogit puheenaiheesta Suomen tuulivoimayhdistys

Melun terveysvaikutukset

Amerikassa on tunnistettu meluhaittojen aiheuttamat riskit ihmisten terveydelle! Vieläkö ongelmasta vaietaan ja kielletään sen haitat terveydelle ja hyvinvoinnille edelleen, ihmisten terveydestä ja hyvinvoinnista välittämättä? “Must we wait until we prove every link in the chain of causation? I stand firmly with Surgeon General Burney’s statement of 10 years ago. In protecting health absolute proof comes late. To wait for it is to invite disaster or to prolong suffering unnecessarily.”

 

Maksetut vs. riippumattomat tutkimukset koskien tuulivoimamelun terveyshaittoja

Maksettujen tutkimusten kriittisestä analyysistä on kehkeytymässä synteesiä tuulivoimaloiden vakavasta haitasta lähellä asuvien ihmisten terveydelle.  http://www.aboutdevents.net/bruit%20eolienne.mp3

 

Saksassa vaaditaan lisää etäisyyttä tuulivoimalan ja asutuksen väliin

Terveydensuojelu taataan kaikille kansalaisille perustuslaissa. Terveys on meidän arvokkain omaisuus, jota me kaikki tarvitaan, sen sijaan, että olisimme vain aktivistien painostamana energiajärjestelmän sairastuttamia uhreja.

 

 

http://www.pro-mensch.info/Pro_Mensch/Gesund_1.html

 

Infraääni - aliarvioitu vaara!

On olemassa pyrkimystä ymmärtää matalataajuista melua, ehditäänkö saada tietoa ajoissa. 

Infraschall - die unterschätzte Gefahr!

Infraääni - aliarvioitu vaara!

 

http://www.ulrich-richter.de/fakten/gesundheit/infraschall/

 

Windkraftanlagen erzeugen permanent Infraschall!

Tuulivoimamelun tieteellinen testaaminen

Olisiko mahdollista, että Suomessa päästään toiselle tasolle, lähemmäksi tieteellistä havannointia tuulivoimameluun liittyvissä kysymyksissä?

 

Oikeuden ennakkopäätös USA:ssa, tuulivoimala on terveyshaitta?

Ennakkotapausten läpikäynti oikeusoppineille antaa mahdollisuuden peilata käsiteltävää tapausta aikaisemmin samankaltaisten tapausten käsittelyyn oikeudessa.

Uuden ja vaikean asian käsittely, kuten teollisuusluokan tuulivoimaloiden aiheuttamat terveyshaitat, merkitsee aina selvityksiä, jotka vaativat runsaasti aikaa ja resursseja, ennen kuin samantyyppisille tapauksille muodostuu oikeusnormi, ennakkotapaus, jonka mukaan oikeus todennäköisesti käsittelee tulevia samankaltaisia oikeusjuttuja.

Järjestäytynyt rikollisuus ulottanut lonkeronsa uusiutuvaan energiaan

Järjestäytynyt rikollisuus on levittänyt lonkeronsa uusiutuvalle energialle maksettavien avokätisen  syöttötariffin houkuttelemana Suomeenkin? 

Tiedon pimitystä ja harhautusta = normaali tilanne tuulivoima-alalla

Tuulivoimateollisuus on kokolailla tietoinen näistä matalataajuusmelun tuomista ongelmista ihmisille ja eläimille. Sieltä löytyvät denialistit.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä