MirjamiParant1

Salailun aika on ohi - turvapaikkapolitiikka näkyväksi!

Suomi kohtasi ennennäkemättömän turvapaikanhakijoiden aallon vuonna 2015.  Pohjoiseen Suomeen saapui bussilasteittain eri maista lähteneitä kansalaisia, jotka kuljetettiin maahamme Ruotsista. Maasta, jonka olisi kaikkien sääntöjen mukaan, pitänyt olla vastaanottajamaa.

Mutta lait, eivätkä muutkaan uskomukset, pitäneet paikkaansa. Oli salaiset sopimukset ja oli kansalaisten harhauttaminen.

Maahamme saapuneet ihmismassat, jotka uskoivat päässeensä vapauteen, joutuivat suomalaiseen mielenmaisemaan, jossa heidän oletuksensa unelmamaasta kariutuivat nopeasti surujenmaahan, jossa aamupalaksi tarjottiin kaurapuuroa. Puuroa, joka ei kelvannut, mutta jolla suomalaisten oli selvittävä hengissä, aikoina, kun mitään muuta ruokaa ei ollut.

Mikäli tutkija Jarmo Korhosen kertomaan on uskominen, Suomi oli tehnyt sopimuksen Saksan kanssa, että ottaa vastaan Saksaan pyrkivistä turvapaikanhakijoista osan suhteessa taloutensa kestokykyyn.

Tästä kansallemme ei kerrottu.

Olimme kaikki, kuin puulla päähän lyötyjä. Miksi ihmeessä juuri nyt, turvapaikkaa hakevia on kaikkialta maailmasta. Oletuksemme oli Syyria, jossa sodan jaloista pakeneminen kuulosti ainoalta vaihtoehdolta.

Tätä pohdiskelua käydään yhä, eikä vastauksia ole.

Kansallisessa budjetissa oli kuitenkin varaus maahanmuuttajille, eikä se ollut pieni summa.

Sitä summaa maksavat nyt pienituloisimmat, lääkkeensä ostamatta jättäneet ja leipäjonoista ruokansa hakevat.

Sitä summaa maksavat nyt myös yliopistot ja ammattikoulustuslaitokset.

Sillä summalla, voisivat maatamme puolustaneet, vielä hengissä olevat veteraanit, elää arvokasta aikaa.

Suomalaisten veronmaksajien rahoilla on tehty häikäilemätöntä, piiloteltua politiikkaa, jonka päivänvaloon tuominen on edelleen vaarallista.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant

Salailun ajan on oltava ohi. Kansa on viisaampaa kuin päättäjänsä. Päättäjien alttius sopeutua suuremman valtaan, on kostautunut Suomelle.

Näennäisvauraus on turmiollista. Suurin osa suomalaisista elää varojensa äärirajoilla.

Rahan Hedelmiä keräävät aina suurkansalliset yhtiöt, jotka rahoittavat velkaantuneita.

Helpon, netissä mainostetun rahan kääntöpuoli, on hirvittävät korot.

Esim. Credito, joka mainostaa edullisia lainojaan, on verenimijä. Viiden vuoden 500 euron lainasta, ensimmäinen maksuerä on 20 euroa, josta vain 1,20 euroa pääoman lyhennystä ja loput korkoa.

Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant

Vastaanottokeskusten perustaminen alkoi kiireellä! Rahastajat näkivät mahdollisuutensa välittömästi. Barona Oy on rahoittunut kiitettävästi valtion myötämielisyydellä.

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Barona Groupin toimitusjohtajan sanotaan olevan mukana vastaanottokeskusbisneksessä ja tienaavan hyvin. Verotuloja käytetään maahanmuuttajiin joidenkin eduksi. http://www.iltalehti.fi/tyoelama/2016110222554752_...

Jos tämä pitää paikkansa niin miksi me vielä maksamme verovaroista tänne tulleiden elämisen?
Pakolaiskeskukset siis tuottavat voittoa ylläpitäjilleen. Ne ovat erittäin hyvä bisnes. Kauhavan entiseen ilmasotakouluun on suunniteltu yli 2000 pakolaisen keskusta. Se tuottaisi noin 1,5 miljoonaa euroa palveluntarjoajille. Ei siis ole ihme, että pakolaiskeskuksia on löytynyt varsin vauhdikkaaseen tahtiin. Joku tekee rahaa pakolaisilla ja paljon.
https://kaksplus.fi/threads/bisnestae-pakolaisilla...

Täällä on pelkkää haihattelua ja haaveita, joita on vaikea toteuttaa käytännössä: https://www.talouselama.fi/uutiset/eklta-ehdotus-m...

Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant

Nyt, kun vähitellen totuus alkaa valjeta, on selvää, että valtion rahan (= veronmaksajat)äärellä iloitaan voitoista, jotka tarjoutuvat kuin Manulle illallinen.

Haaskat haistavat saaliin jo kaukaa!

Käyttäjän ReijaHaapanen kuva
Reija Haapanen

Onko teillä blogisteilla nyt jotain oikeaa tietoa salaisista sopimuksista, joiden nojalla Suomeen on tuotu bussilasteittain turvapaikanhakijoita? Vai vahvisteletteko vain toistenne huhuja? Minkä alan tutkijana ex-puoluesihteeri Korhonen profiloituu?

Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant

Reija Haapanen, millaista tietoa itselläsi on?

Käyttäjän ReijaHaapanen kuva
Reija Haapanen

-A kirjoittaa kuulemiensa juttujen perusteella blogin
-B kysyy, onko taustaksi jotain muuta kuin huhuja ja millä alalla blogissa tutkijaksi tituleerattu henkilö on pätevöitynyt
-A kysyy millaista tietoa B:llä on asioista, mutta ei vastaa kumpaankaan kysymykseen.

Eero Mattila Vastaus kommenttiin #7

A. paperille kirjoitettua sopimusta ei varmasti löydy. Mutta selvää on että asiasta on etukäteen sovittu. Pelkästään logistisesti 35 000 ihmisen kuljettaminen ilman ennakkosuunnitelmaa on mahdotonta. Missään ei ole odottamassa sellaista määrää busseja ja niiden kuljettajia. Kuljetus on täytynyt suunnitella etukäteen ja hyvissä ajoin.
B. Toiminta on EUn perussopimuksen vastaista. Suomi oli varman saanut etukäteen ohjeet olla tutkimatta tulijoita. "Asylum" tunnussanalla aukesi ovet...
- joku rajavalvontahenkilö olisi varmaan puuttunut maahantuloon, ellei heitä olisi etukäteen ohjeistettu olemaan puuttumatta.

- jos rajan yli olisi todellakin yllättäen tullut 35 000 henkilöä - majoituksen, vaatetuksen, kalustuksen yms. hankkiminen olisi ollut mahdotonta. Nyt asiaan oli varauduttu, mutta siitä ei kerrottu julkisesti, koska se olisi aiheuttanut palveluiden kilpailutusvaatimuksen. Esimerkkinä kassakaapit ja rahakuljetukset jokaiseen Vokkiin. Missään varastossa ei ole odottamassa satoja kassakaappeja, eikä rahankuljetusautoja, koulutettua henkilökuntaa jne. Ne oli hankittu varmasti hyvissä ajoin.

Tarina yllättäen rajan yli tulevista turvapaikanhakijoista on ihan yhtä uskottava kuin pääministeri Sipilän tarina hallituksen erokirjeestä. U -käännös ilmassa juupa juu..

Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant Vastaus kommenttiin #8

Näin on, miltä näyttää!

Politiikka on valitettavan epäluotettavaa. Tuon joukon käsissä on meidän kohtalomme. Demokraattisesti valittu, mutta toisaalta, vain ne, joilla on varaa maksaa, pääsevät eduskuntaan. Monilla myös taustatukijat, jotka hakevat edustajikseen omien intressiensä toteuttajia.

Eero Mattila Vastaus kommenttiin #10

Niin ikävä kyllä tässäkin on medialan toimijat laajasti mukana. Toimijat joiden pitäisi välittää uutisia ja faktaa alkoivatkin ykskaks tuottaa kuvia hukkuneista syyrialaislapsista...
- Vaikka tulijat olivat aivan jotain muuta kuin lapsia ja syyrialaisia, mediapeli jatkui ja jatkuu edelleen. Vihapuhekampanjointi on osa tätä peliä, jolla kriittinen keskustelu yritetään vaientaa ja keskustelijat mustamaalata.

Eilinen Docventures -dokumentti antaa kuvaa siitä miten media mustamaalaa, nostaa ja syyttää oikeita ihmisiä ilman todisteita. Kim Dotcomilla onneksi on rahaa hankkia itselleen kunnon puolustus, mutta tavallisella kansalaisella tätä mahdollisuutta ei ole. Suomi on ikävällä tavalla politisoitunut eikä oikeuslaitos mitenkään eroa maan tavasta... lakia kunnioittavaa virkamiestä on vaikea löytää;-)

Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant Vastaus kommenttiin #7

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset