MirjamiParant1

Arja palaa kotiin!

  • Koskesta nousu ei ole helppoa, mutta mahdollista!
    Koskesta nousu ei ole helppoa, mutta mahdollista!

Pienessä maassamme, kuin Suomi, vesi ja sen elementit ovat kesäisin läsnä.  Pitkän työssäolojakson uuvuttamat kansalaiset, helposti käpertyvät omaansa, onnelliseen, joka on kuitenkin vain häivähdys todellisesta.

Nainen, joka pitkään on tehnyt työtä Perussuomalaisessa yhteisössä, on nyt noussut pinnalle. Kuohuvasta koskesta, virtaavasta vedestä, ei kuka tahansa ole noussut. Arja nousi.

Arja, ei ole kuka tahansa poliitikko.

Hän on suomalaisen kunniantunnon sisin. Ihminen, jonka työ pienipalkkaisten, vähäosaisten ja erityisesti vanhusten hyvinvoinnin turvaamisen edeskäyvänä, on selkeästi Arjan sydämenasia.

Tosin, hän on, puolueensa päättäijinä toimineiden ministereiden tavoin, päättänyt asioista, jotka ovat  vieneet kansamme vähäosaisia syvemmälle pärjäämättömyyden mustaan aukkoon.

Ministeripuolue, joka ei edusta mitään ajattelumallia, on ministereinä ameeba, joka on kuin sairaus,  jolla ei ole toipumísmahdollisuuksia.

Kun tuhkia ei vielä ehditty pesästä viedä, olen varma, että Perussuomalainen kansanpuolue on vahva ja tarvitsee joukkoonsa henkilön, kuten Arjan. ihmisen, joka ei petä.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant

Uuden, PS:n puheejohtaja Jussi Halla-Ahon, pelko karkoitti puolueesta juuri ne henkilöt, jotka nyt varmistivat tulevaisuuttaan Suomen valtion korkeimmilla vakansseilla, mutta hylkäsivät samalla puolueen, joka oli auttanut heidät nykytehtäviinsä.

Ministeriys lienee ollut merkittävin, sillä Halla-Aho olisi laittanut ministereitä vaihtoon. Merkittävin vaihto olisi tullut ulkoministerin paikasta, jota Soini, itsevaltiaana, tuskin olisi pystynyt kestämään.

On hyvin mahdollista, että ohut enemmistö ei kestä vuoden 2019 vaaleihin saakka.

Jos Perussuomalaisessa puolueessa on sallittu koko sen nykyisen johdon ajattelutavat, niin, miksi vasta nyt, niistä muodostui arvoristiriitainen este. Vain siitäkö, että päähallituspuolue Keskusta ilmaisi, että ei hyväksy Halla-ahoa hallitukseen. Myös Orpo kuulutti, että hallitusyhteistyö Halla-aholaisten kanssa ei ole mahdollista.

Oma hypoteesini on; Nykyinen hallitus oli hyvin hallitusti kasassa PS:n Soinin turvajoukoilla, jotka varmistivat hallitusohjelman jatkuvuuden. Uusista vaihtoehdoista olisi tullut hankaluutta ja vastustusta.

Tarvittiin manipulaatio, jolla perussuomalaisen ministerijoukon mukana pysymisen ehdottomuus turvataan. Hinta. Siitä ei näillä foorumeilla voi puhua.

Oletus, että 2 -vuotta ministeripesteillä varmistaa kuitenkin sen, että talous on turvattu pitkälle tulevaisuuteen.

Tätä toivoisin pohdittavan.

Käyttäjän pekkakoivumaki kuva
Pekka Koivumäki

Öhömm, öö, kyllä... Minä myös kannatan vahvasti Arjan mukanaoloa perussuomalaisissa. Siinä on nainen minun makuuni. Varsinainen työmyyrä - viimeisenä tekemässä muidenkin edestä kyselutunneilla ym. Sitäpaitsi niin inhimillinen ja myötä elävä, aivan must!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset